Privacy policy

Privacyverklaring

Heb je vragen over de privacyverklaring van Congodorpen vzw (Geldenaaksebaan 322 bus 2, 3001 Heverlee), dan kan je steeds contact opnemen met de verantwoordelijke voor databeheer via congodorpen@congodorpen.org of +32 16 20 07 13.

Congodorpen verzamelt je naam, adres en e-mailadres om informatie zoals nieuwsbrieven en/of het jaarverslag op te sturen teneinde fondsen te verwerven om projecten te steunen.

Sommigen hebben ook hun telefoon- of gsm-nummer opgegeven. Dat is een blijk van bijzondere interesse, die we enkel gebruiken als we hen op geen andere manier kunnen contacteren.

Sommige ngo’s delen hun gegevens met derden. Dat doen wij niet. Je informeren over de projecten is de belangrijkste doelstelling. In de database staat ook nog of je tot het bestuur behoort, en of je ooit voor het voormalige CDI-Bwamanda gewerkt hebt. Dan heb je immers een bijzondere band.

Omdat je van een gift mag verwachten dat het goed besteed is, informeren we je. Heb je nog niet gestort, dan willen we via onze publicaties aantonen hoe zinvol giften zijn. We hebben dus een gerechtvaardigd belang bij het opsturen van informatie.

Je toestemming kan je altijd intrekken. Je kan ook vragen om geschrapt te worden uit onze databank. Welke gegevens we over jou bijhouden kan je steeds opvragen. Alle vragen daarover kan je ons stellen via mail (elektronisch of per brief aan Congodorpen). We respecteren je wensen en voeren die uit, voor zover ze wettelijk zijn.

We aanvaarden alleen verzoeken met betrekking tot persoonlijke informatie die gekoppeld zijn aan het (e-mail)adres dat je gebruikt om jouw verzoek naar ons op te sturen. Verzoeken die de privacy van anderen in gevaar brengen, vrijwel onuitvoerbaar zijn of ons dwingen maatregelen te nemen die wettelijk niet zijn toegestaan, kunnen door ons worden geweigerd. Daarnaast kunnen we, voor zover wettelijk vereist, bepaalde persoonlijke informatie langer bewaren, bijvoorbeeld in verband met fiscale attesten.

Download de uitgebreide versie van deze privacyverklaring .

In groep kan je meer. Daarom hebben wij uw steun hard nodig!

Doneer nu